Logo
kep

Csapatépítő helyszín hotelben: fedezd fel a Hotel Honti adta lehetőségeket!

Egy valamiben minden valamire való HR-es egyetért: egy cég sikerét semmi sem befolyásolja jobban, mint a kollégák lojalitása, együttműködésre való képessége és úgy alapvetően a jó kollegiális viszony, a szerethető munkakörnyezet. Lehet egy kolléga bármilyen talpraesett, akármilyen profi is a szakterületén, ha lelkesedése alábbhagy: a kiégés, a kellemetlen csöndbe torkolló munkahelyi viszonyok és a csapatmunkára való képtelenség hosszú távon bevételed is érinteni fogja!

 

Éppen ezért még egy dolog van, amiben a jó HR munkatársak teljesen biztosak: a csapatépítő programok olyan befektetések, amelyek, ha nem is közvetlenül, de mindenképp többszörösen visszahozzák a befektetett energiát, és természetesen a ráköltött pénzt is. 

 

A csapatépítő programok, események ugyanis nem csupán azért vannak, hogy a kollégák egy kicsit kiereszthessék a gőzt – és pláne nem azért, hogy munkáról, feladatokról és projektekről diskuráljatok. A csapatépítő programok lényege, hogy a hét öt napján, a nap 8 órájában együtt dolgozó emberek közelebb kerüljenek egymáshoz: a közös valóság, a közös élmények és emlékek mind egy lépéssel közelebb visznek Titeket egy nagyszerű, egy célért dolgozó csapathoz! 

 

Csapatépítő helyszín: de miért hotelben?

Csapatépítőt tartani bárhol lehet. Elmehettek egy kellemes ebédre a szomszéd kifőzdébe – vagy akár nívós étterembe – elmehettek akár egy szervezett programra/programsorozatra is, de akár a közeli szórakozóhelyen is találkozhattok, mégis, a legsikeresebb csapatépítő eseményeknek három közös tulajdonságuk van:
-    viszonylag hosszan, akár több napon át is tartanak
-    csak Ti vagytok jelen! (a nagy részében legalábbis) 
-    távol az irodától…

 

Csapatépítő helyszín: hotelben, hogy lehetőségetek legyen ott aludni! 

Az időtartam a csapatépítő programok esetében azért fontos, mert a legtöbb embernek – pláne ha új munkatársakról, vagy kevésbé összeszokott csapatról van szó – kell egy pár óra a feloldódáshoz. Természetesen ha már korábban is rendszeresen kerestetek fel csapatépítő helyszíneket, akkor nem kötelező minden alkalommal ilyen hosszú időtartamra tervezni, de akkor is célszerű évi legalább 1-2 nagyobb programot megszervezni. 

 

Csapatépítő helyszín hotelben, ahol csak magatok lehettek! 

Azt pedig, hogy miért fontos hogy ne vegyüljetek el idegenekkel, nem hiszem hogy magyarázni kéne: minél jobban egymásra vagyok utalva, annál jobban épül a csapatszellem! 
Éppen ezért, ha csapatépítő helyszínt kerestek hotelben, visegrádi szállásaink – apartmanjaink, hotelrészlegünk és két hatalmas, jól felszerelt konferenciatermünk tökéletes választásnak bizonyul. Nálunk egy kicsit kiszabadulhattok az iroda falai közül. Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével! Az izgalmas programok mellett wellness élményekkel is várunk!

 

Árkalkuláció és online foglalás

Árkalkulációért és online szobafoglalásért kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Rendezvény típusa, megjegyzés

Feliratkozás a hírlevélre

 

Távol az irodától… csapatépítő helyszín hotelben, a hivatalos környezettől távol

Az ember a munkahelyén mindig egy kicsit visszafogottabb. A hivatalos környezet, az irodai hangulat pedig nem szabad, hogy befolyásolja a csapatépítő lefolyását! Persze ez nem jelenti azt, hogy – ha a főnökség is egyet ért ezzel – néha ne bulizhatnátok akár ott is, de annak érdekében, hogy minden kolléga abszolút el tudja engedni a protokolláris viselkedést és a munkahelyi viszonyokat, a nagyobb csapatépítőket érdemes távol maradni a hivatalos környezettől.

 

Csapatépítő helyszín hotelünkben: a legjobb ajánlatok

Amennyiben csapatépítő helyszínt keresel, hotelünkben a legtöbbször apartmanházainkat és panzióinkat szoktuk ajánlani. Kisebb létszám esetén a Honti Panzió önmagában is elegendő lehet, ám ha többen érkeznétek, kiegészítőként Honti Harangvirág apartmanházunkat és hotelszobáinkat ajánljuk – sőt, ha igazán belevaló a csapat akár kempingezésre is van lehetőségetek!

 

Rendezvényhelyszín Visegrádon: konferenciatermeink tökéletes csapatépítő helyszínként szolgálnak hotelünkben

Mára már sok-sok éves rutinunk van a rendezvényszervezésben, hiszen visegrádi hotelünk két gyönyörű, jól felszerelt konferenciaterme igen népszerű a környező cégek körében.  Rengeteg tréning, konferencia és más üzleti típusú eseménynek adott már otthont ez a két terem, de programokkal dúsított, vidám csapatépítő bulit is láttak már falaink.

 

Nagytermünk 70 fő befogadására képes, így itt akár egy közepes nagyságú vállalat munkatársai is kényelmesen elférnek – ha pedig mégsem, akkor ezt kiegészítendő rendelkezésetekre áll kistermünk is, ahol további 20 fő foglalhat helyet többféle elrendezésben. 
Konferenciatermeink kertkapcsolattal és tágas, fedett terasszal rendelkeznek, így akár szabadtéri programok megrendezésére is lehetőségetek van csapatépítő helyszínünkön, a Hotel Hontiban. 

 

Szeretnétek több napra tervezni, és ottaludni a csapatépítő helyszínen? Semmi akadálya! Alábbi helyszíneink erre is lehetőséget biztosítanak.

Honti Panzió: 16 fő befogadására alkalmas csapatépítő helyszín hotelben

Visegrád központi részén, jó megközelíthetőséggel és természetesen parkolási lehetőséggel, parkosított környezetben várja vendégeit Honti panzió névre keresztelt házunk, ahol akár 16 fővel is számolhatsz csapatépítő rendezvényed során.
A földszinten található tágas étkező tér lehetőséget biztosít a közös programok megszervezésére, közös étkezésre – míg a földszinten és az emeleten együttesen található 5 db 2 ágyas, és 2 db 3 ágyas szoba kiválóan alkalmas arra, hogy a csapatépítő program után a kollégák megpihenjenek. Természetesen igény szerint további szobák bérelhetőek hotelünkben vagy más panzióinkban, apartmanjainkban!

 

Honti Harangvirág Apartmanház: 6 fő befogadására alkalmas csapatépítő helyszín hotelben

Microvállalkozások, vagy nagyobb létszám esetében a Honti apartmanházhoz kiegészítőként gyakran foglalják le Harangvirág apartmanházunkat is céges rendezvényekre, csapatépítő programokra. Ez a modern, tökéletesen felszerelt összesen 85 nm-es apartman további 6 fő befogadására képes, így a két apartmanház együttes igénybevételével már összesen 22 fő fér el kényelmesen csapatépítő rendezvényeteken. 

 

További helyre lenne szükségetek? Hotelrészlegünk szeretettel várja a csapatépítő rendezvény résztvevőit!

Nem ritka, hogy ennél nagyobb létszámú csapatépítő rendezvényre kérnek tőlünk ajánlatot, de szerencsére ez sem szokott problémát okozni. Hotelünkben 23 különleges, gyönyörű és modern szobával várunk – így akkor sem kell lemondanotok a visegrádi csapatépítő helyszínről, ha sokan vagytok – vagy ha csupán a kollégák külön szobákban aludnának. 

 

Belevaló cégeknek: csapatépítő helyszín hotelünktől nem messze, kempingünkben!

A kempingezésnek különleges hangulata lehet. Egy nyári éjszakát eltölteni a szabadban, sütögetni vagy épp bográcsban főzni – ezt követően pedig a csillagos ég alatt koccintani egyet a közös projektekre, a sikereitekre nagyon jó élmény lehet minden kolléga számára, persze csak akkor, ha elég bevállalós a csapat. Kék Duna autós kempingünk számos ilyen bevállalós munkahely csapatépítő helyszínéül szolgált már: akár saját sátorral, lakókocsival és érkezhettek, de lakókocsi bérlésre is van lehetőség! 

Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!