Logo
kep

Izgalmas, kreatív csapatépítő játékok, amiket érdemes kipróbálni

Egy jól megszervezett csapatépítő tréning nem csupán az előadássorozatokról és szakmai eszmecserékről szól, hiszen ezeket legtöbb esetben az irodai környezetben is megejthetjük. Kiváló alkalmat kínál azonban a játékos, fejlesztő, kreatív programok megszervezésére és lebonyolítására, amelyek éppúgy fejlesztik a kollégák együttműködését, mint amennyire segítenek egy kicsit kikapcsolni, és kiszakadni a megszokott munkakörnyezetből. 

Izgalmas, kreatív csapatépítő játékok, amiket érdemes kipróbálni

Találd meg a kaput

A “Találd meg a kaput” elnevezésű játék segít olyan kapcsolatot létesíteni a résztvevők között, amelyet aztán az üzleti életben is hasznosíthatnak. A kollégák körbe állnak, egy főt kiküldenek a teremből, amíg megbeszélik, hol is lesz közöttük a kapu. Fontos, hogy senki sem szólalhat meg, amikor a játékos visszatér a terembe, a kapu két őre szemkontaktussal igyekszik magához hívogatni őt. A többiek vagy semlegesen néznek rá, vagy igyekeznek szemjátékkal taszítani a játékost. A játékban a mimikai jelzések nem megengedettek, ez legalább annyira fontos, mint a teljes csend.

 

Bingó

Méghozzá emberi bingó. A játék leginkább kis vagy közepes társaságok számára megfelelő. Minden résztvevő kap egy papírt és egy tollat, a papíron 5x5-ös táblázat található, minden mezőben egy-egy kijelentő mondattal, egy olyan információval, amelyik valamelyik kollégájukra – és lehetőleg csak arra – igaz. Pl.: Az XY egyetemen végzett./A gyermeke most kezdte az óvodát./Több nyelven is beszél./stb. A feladat az, hogy a játékosok minden kijelentés mellé egy-egy kollégájuk nevét írják fel. 

 

Nem gond, ha a játékosok egyelőre nincsenek az információk birtokában, sőt! A válaszokat kérdésekkel kell kicsalniuk a munkatársaikból, de vigyázat! Minden beszélgetés során csupán egy állítás párosítható össze egy játékossal, tehát ez azt jelenti, hogy amint az egyik játékos talált egy olyan kijelentést, amit a munkatársával párosíthat, egy másik munkatársával kell beszélgetésbe elegyednie. A nyertes az, aki legelsőként tölt ki egy egész sort, oszlopot vagy egy átlós csíkot. A játék tökéletesen segíti egymás megismerését!

 

Látogassanak el csapatépítő tréningre wellness hotelünkbe, élvezzék a pihentető kikapcsolódást és Visegrád csodás látnivalóit! Kényelmes szobákkal, kiválóan felszerelt konferenciatermekkel, bőséges büféreggelivel, és wellness élményekkel várjuk a hozzánk érkezőket! Még több információt a csapatépítő tréningekről IDE kattintva talál, vagy kérje közvetlen ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Szobafoglalás

Árkalkulációért és online foglalásért kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Rendezvény típusa, megjegyzés

 

4 igaz, 1 hamis

A játék során minden résztvevő 4 igaz, és 1 hamis állítást ír magáról egy papírra. Ha végeztek, a játékvezető összegyűjti azokat, és felolvassa őket. Az első feladat az, hogy a résztvevők kitalálják, hogy ki írta az állításokat (1. nyertes), a második pedig az, hogy megtalálják közöttük a hamis mondatot (2. nyertes).

 

Ajándékozz valamit képzeletben

Ahogy a karácsonyi ajándékozásnál is, a résztvevők neveit a játékvezető felírja egy papírra, majd mindenki kihúz egy nevet a halmazból. Ezt akár a csapatépítő tréning első napján is megtehetjük, hogy mindenkinek legyen ideje átgondolni, hogy mit szeretne ajándékozni annak, akinek kihúzta a nevét. Az ajándék lehet tulajdonság, képesség, vagy akár egy jövőbeni esemény is. A játék végén – vagy a csapatépítő tréning utolsó napján – mindenki elmondja egyesével, hogy mivel lepné meg a másikat.

Logo
Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS