Kedves szépülni,relaxálni vágyó Vendégünk!

Szeretettel várjuk Önt és Kedves Családját meghitt hangulatú Szalonunkban egy professzionális arc- vagy testkezelésre,kéz- vagy lábápolásra.

A kozmetikai kezelések a Solanie Professionál Szalonkozmetikumok alkalmazásával személyre szabottan,különböző manuális technikákra alapulnak bőrtípusnak megfelelően .A kollekció termékei természetes növényi és gyümölcs kivonatok komplexeire épülnek,melyek szinergikus egymásra épülő hatásának köszönhetően még intenzívebben felerősítik a szalonprogramok hatékonyságát. A felhasznált anyagok paraffin-,parabén-,kőolajszármazék-,színezék- és illatmentesek.

Kezeléseinket úgy állítottuk össze,hogy Hölgyek,Urak,Gyermekeik is részesülhessenek felejthetetlen Wellness élményekben.

A Szalonkezelések utáni otthoni bőrápolási tanácsadásra is hangsúlyt fektetünk,hogy az eredmények még látványosabbá váljanak.

Speciális arckezelő,bőrfiatalító,ráncfeltöltő kezeléseink a tökéletesen hidratált életteli,egészségtől ragyogó arcbőr élményével  ajándékozzák meg Vendégeinket!

Frissítő-svéd hatású testmasszázsainkkal az egészség megőrzésére törekszünk,segítjük az izmok regenerálódását,feszült izmok lazítását.

Relaxáló-nyugtató aromaolajos testmasszázsainkkal stresszes életvitelű Vendégeinket lazítjuk,a test energiarendszerét egyensúlyba  hozzuk.Hatóanyagok:levendula, rozmaring,édesnarancs,szőlőmagolaj.

Energetizáló-kényeztető-hidratáló Choko-kezeléseinktől  testben és lélekben feltöltődik a csokoládé energiájával.

Méregtelenítő-cellulitkezelő-zsírbontó kezeléseinket azoknak a Hölgyeknek ajánljuk akik bőrük megújulására,feszesítésére vágynak.

SPA kéz-és lábápolás,Wellness-gyógypedikűr szolgáltatásainkat is igénybe veheti Szalonunkban,ha kényeztetésre vágyik.

Kellemes kikapcsolódást,relaxálást kívánunk!

 

 

Masszázs Etikett

Időpontfoglalás: célszerűbb mielőbb lefoglalni a kezelések időpontját a recepción/ajánlott az érkezés napján/, mert csak így tudjuk biztosítani az Ön által legelőnyösebbnek vélt időpontot.

Érkezés a kezelésre: mindig érkezzen pontosan,5 perccel a kezelés kezdete előtt, ha elkésik, az Ön kezelésének idejéből lesz levonva,mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell kezdődnie.

Várakozás: a Relax-Beauty Szalon előterében.

Öltözet: célszerű köntösben, alatta száraz fehérneműben vagy száraz fürdőruhában érkezni. Masszázsoknál csak a kezelt testrész van kitakarva.A kezelések ideje alatt nem ajánlott ékszer,óra viselése. Kérjük, hogy medence- és szaunahasználat után szárazra törölt testtel jelenjenek meg a kezeléseken!

Evés-ivás: közvetlen a kezelés előtt nem tanácsos enni, folyadékfogyasztás a kezelés előtt és után ajánlott a méregtelenítés miatt. Alkoholos állapotban lévő vendéget nem kezelünk!

Egészségügyi feltételek: ha valamilyen eü-i problémája van, feltétlenül jelezze a kezelés megkezdése előtt,mert van lehetősége másik kezelést igénybe venni a masszőr ajánlásával.

Fizetés módja: készpénzes fizetés számla, nyugta ellenében a Szalonban történik a szolgáltatás végén a masszőr vállalkozónál.

Időpont lemondása: 24 órával a szolgáltatás  megkezdése előtt  kötbér megfizetése nélkül lemondható bármelyik kezelés. 24 órán belül vagy a szolgáltatás megkezdése előtt több mint 2 órával a kezelés 50%-át terheljük vendégeink szobaszámlájára. 2 órán belül a szolgáltatás megkezdése előtt nem áll módunkban elfogadni lemondását, ebben az esetben a szolgáltatás 100%-át a szoba számlájára terheljük.

Megértésüket köszönjük!