Logo
kep

Felejthetetlen csapatépítő tréning Visegrádon

A tökéletes csapatépítő tréning összetevői Visegrádon

Legyen szó kötetlen hangulatú, a kollégák kommunikációját, összetartását és csapatszellemét fejlesztő csapatépítő tréningről, tudásmegosztásról, egy évzáró vagy évértékelő csapatépítő rendezvényről vagy csupán néhány közösen eltöltött napról, egy biztos: a tökéletes csapatépítő tréning helyszín megtalálása elengedhetetlen. A Hotel Honti Visegrád központi részén várja a csapatépítő tréning helyszín iránt érdeklődőket. Szállástípusainknak köszönhetően akár teljesen zártkörűen, zavartalanul élvezhetik egymás társaságát, amely élményeket wellness részlegünk, a környék szépségei és izgalmas csapatépítő programjaink tesznek még tökéletesebbé! Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat csapatépítő tréningre az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Árkalkuláció és online foglalás

Árkalkulációért és online szobafoglalásért kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Rendezvény típusa, megjegyzés

Feliratkozás a hírlevélre

 

Csapatépítő tréning helyszín a megszokott munkakörnyezettől távol

Mindannyiunknak szükségünk van néha arra, hogy kiszakadjunk a megszokott munkakörnyezetből és a dolgos hétköznapok rohanó forgatagából, hogy elengedjük a mindennapok átlagos gondjait, hogy átadhassuk magunkat a különleges, ritkán tapasztalt, izgalmas programoknak, melyeket kollégáinkkal a csapatépítő tréning keretein belül élhetünk át. Wellness hotelünkben a tökéletes csapatépítő tréning minden összetevőjét biztosítjuk vendégeink számára, amelyhez Visegrád is páratlan alapot kínál.

 

Wellness szálloda VisegrádonWellness szálloda Visegrádon 3. képWellness szálloda Visegrádon 4. képWellness szálloda Visegrádon 5. képWellness szálloda Visegrádon 8. képWellness szálloda Visegrádon 9. képWellness szálloda Visegrádon 12. kép

 

Látogassanak el a Visegrádi várba, fedezzék fel a Sibrik-dombi római erődöt és az ispáni várt, vegyenek részt egy izgalmas lovagi tornán, csodálják meg a Salaom-tornyot és a Királyi palotát, gyöynörködjenek a Zsitvay-kilátóról a környék 100 kilométeres, lélegzetelállító látványában.

 

Csapatépítő tréning helyszín szállással, több szállástípussal

A Hotel Honti területén wellness hotelünk mellett több szállástípust is kínálunk a csapatépítő tréning helyszín iránt érdeklődők számára. A Honti Panzó szállodánktól csupán negyven méterre fekszik, kétszintes épületében összesen 7 db szoba kapott helyet, melyekből 5 kétágyas, illetve 2 háromágyas. A Panzió felszerelt konyhájának és közösségi terének köszönhetően kiváló csapatépítő tréning helyszín! A Panziótól mindössze néhány lépésnyire fekszenek különálló apartmanjaink, amely nagyobb társaságok számára kiváló.  2, 3, 4 és 6 fő elszállásolására alkalmasak, 4 és 6 fős apartmanjainkhoz külön konyha és ebédlő is tartozik. Panziónk és apartmanjaink mellett modern, 85 négyzetméteres, különálló Apartmanházat is kínálunk, amely a hotel épületétől 600 méterre fekszik. Ismerje meg szállástípusainkat, kattitntson az alábbi gombra!

 

Szállástípusok

 

Csapatépítő tréning helyszín kiváló felszereltséggel és izgalmas programokkal

Hotelünk két konferenciateremmel várja csapatépítő tréningre érkező vendégeit. A nagy terem 70 fő, míg a kis terem 20 fő befogadására alkalmas, természetesen többféle elrendezésben. A konferenciatermek gyönyörű kertkapcsolattal, valamint fedett terasszal is rendelkeznek, így szabadtéri csapatépítő programoknak is tökéletes otthont ad. Projector, flipchart, vetítővászon, hangosítás, televízió, WIFI és légkondicionáló biztosítja vendégeink tökéletes kényelmét. Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, engedje, hogy megvalósítsuk elképzeléseit!

 

Árkalkuláció és online foglalás

Árkalkulációért és online szobafoglalásért kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Rendezvény típusa, megjegyzés

Feliratkozás a hírlevélre

 

Miért olyan tökéletes csapatépítő tréning helyszín a Hotel Honti Visegrádon?

  • Visegrád a fővároshoz közel fekszik, könnyedén megközelíthető, de éppen olyan távol esik, hogy a csapatépítő tréningre érkezők tökéletesen kiszakadhatnak a hétköznapok forgatagából.
  • A város szépségének, folyamatosan megújuló és állandó programjainak köszönhetően a csapatépítő tréningre érkezők valóban színes élményekkel gazdagodhatnak.
  • Kollégáink rendezvényszervezői tapasztalatának köszönhetően megvalósítjuk elképzeléseit.
  • A termek kiemelkedő felszereltséggel rendelkeznek, de természetesen egyéni igényeiket is szem előtt tartjuk.
  • Csapatépítő programokat szervező partnereink segítségével az első perctől az utolsóig megszervezzük a nálunk töltött napokat, melyeket színes játékokkal varázsolunk még izgalmasabbá.
  • Wellness részlegünk és szobáink a feltöltődést is garantálják.
  • Igény esetén kávészünetet is biztosítunk (kávé, tea, üdítő, ásványvíz, sós- és édes aprósütemények).
Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!