Logo
kep

Wellness

Élményekben gazdag kikapcsolódás Visegrádon

Wellness hotelünk a nyugalom tökéletes szigete. Modern, prémium kialakítású wellness részlegünk tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést nyújt prémium körülmények között. Valójában mindegy, hogy odakint hét ágra süt a Nap, vagy komótosan hull a hó, Wellness Birodalmunk kiváló lehetőségeket kínál. Legyen részese Ön is a kényeztető kikapcsolódásnak Visegrádon, élvezze a medence kellemes vizét, miközben a Fellegvár csodás panorámájában gyönyörködik! Árkalkulációért és online foglalásért kattintson az alábbi gombra!

 

Árkalkuláció és online foglalás

 

Wellness kényeztetés a testnek és a léleknek

2013-ban épült wellness részlegünk közel 350 négyzetméteres belső térrel, valamint 1000 négyzetméteres külső területtel várja Vendégeinket, és teszi még tökéletesebbé a testi-lelki feltöltődést. 

 

A külső, szezonális úszómedence az aktív pihenés és a napsugarak rajongóinak kedvez, ráadásul csodás panorámát nyújt a Fellegvárra is. El tud képzelni tökéletesebbet annál, mint a nyári forróságban a medence kellemes vizében ejtőzni és a Fellegvárban gyönyörködni?

 

Wellness részlegünk belső részén beltéri úszómedence biztosítja a sportolási lehetőséget és pancsolást a hűvösebb hónapokban, gyermekmedence várja a lurkókat, pezsgőfürdő, infraszauna, finn szauna, gőzkamra és sókamra teszi tökéletessé a wellness élményt.

Wellness szálloda VisegrádonWellness szálloda Visegrádon 2. képWellness szálloda Visegrádon 3. képWellness szálloda Visegrádon 4. képWellness szálloda Visegrádon 5. képWellness szálloda Visegrádon 6. képWellness szálloda Visegrádon 7. képWellness szálloda Visegrádon 8. képWellness szálloda Visegrádon 9. képWellness szálloda Visegrádon 10. képWellness szálloda Visegrádon 12. kép

Információk wellness részlegünkről

Nyitvatartás: 10:00 – 20:00

Információk medencéinkről:

  • szezonális kültéri, Fellegvár-panorámás medence 30 °C (az időjárás függvényében május 15-től szeptember végéig használható)
  • beltéri medence: 29 °C
  • pezsgőfürdő: 36 °C
  • gyermekmedence: 36 °C

 

Szaunáink és kamrák:

  • infraszauna
  • finn szauna
  • gőzkamra
  • sókamra
Logo
Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS