Logo
kep

Programok és látnivalók Visegrádon és wellness hotelünk környékén

Visegrádi látnivalók és programok az aktív és passzív pihenés kedvelőinek egyaránt

Városunkban nem könnyű unatkozni, erről pedig többek között Visegrád látnivalói gondoskodnak! Csodás természeti és történelmi látnivalóinak, programlehetőségeinek és túraútvonalainak hála, az aktív pihenés szerelmesei garantáltan megtalálják itt számításukat. Az elvonulni és pihenni vágyó látogatóknak ki sem kell mozdulniuk wellness hotelünkből, hiszen ott minden összetevő adott az elvárásaiknak való maximális megfeleléshez.

 

Visegrádi programok kicsiknek és kicsit nagyobbaknak

Visegrád romantikája a páros nyaralások tökéletes színhelyévé teszi a várost, számtalan gyermekprogramja és a kisebbek számára is élvezhető lehetőségei legalább ennyire méltóvá teszik akár nagycsaládos pihenésekhez is. A Történelmi Játszópark, a Bertényi Miklós Füvészkert, a Pisztrángos tavak, a visegrádi bob pálya, és a gokart és kalandpark is csupán néhány, az élménydús nyaralást biztosító visegrádi programlehetőségek közül.

 

Visegrádi programok télen-nyáron

Bármikor is látogasson hozzánk, visegrádi programok széles kínálatából válogathat! Színesítse felejthetetlen élményekkel wellness kikapcsolódását az állandó, téli és nyári visegrádi programlehetőségekkel! Ismerje meg őket részletesebben az alábbi menüpontokra kattintva!

Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!