Logo
kep

5 igazán különleges karácsonyi ajándék ötlet, aminek mindenki örülne

Tusfürdő, kozmetikai doboz, még egy karácsonyfadísz, karácsonyi csúnya pulóver, esetleg egy meleg sál, vagy egy ötödik pár kesztyű, egy vagy inkább kettő, három mintás zokni, nyakkendő? Ugye Ön is érzi, hogy nem ezek a valaha volt legszuperebb karácsonyi ajándékok? Persze az ajándék esetében a szándék a legfontosabb, de mi lenne, ha idén valami kreatívabbat találna ki, és egy igazán különleges karácsonyi ajándékkal lepné meg szeretteit? Adunk is ehhez néhány tippet, jöjjön 5 különleges karácsonyi ajándék ötlet!

5 igazán különleges karácsonyi ajándék ötlet, aminek mindenki örülne

#1: Adjon egy igazi kikapcsolódást!

Napjainkban már amikor az embereknek mindenük meg van, amire csak szükségük van, a legjobb ajándékok nem a tárgyiasult dolgok, hanem sokkal inkább az élmények. Sokkal inkább örömet tud okozni egy maradandó emlék, egy kikapcsolódás, mint egy sokadik felesleges kozmetikai szett, teaválogatás, vagy valami karácsonyi csecse-becse, a sok-sok édességről, amik a karácsonyi menü, és finom sütemények mellé már egyáltalán nem hiányoznak, pedig ne is beszéljünk! Ajándékozzon szeretteinek wellness utalvány szállodánkba, és ezzel lepje meg őket egy feledhetetlen élménnyel hazánk egyik legszebb régiójában a Dunakanyarban! Többféle ajándékutalvány közül is választhat IDE kattintva!

 

#2: Ajándékozzon duplán!

Tudja, hogy azzal, ha egy kisvállalkozótól vásárol, nem pedig egy bevásárlóközpont polcáról emeli le a kiszemelt ajándékot, akkor nemcsak az ajándékozottnak, hanem magának az előállítójának is örömet okoz? Napjainkban egyre népszerűbb ez a mozgalom, miszerint támogassuk, a helyi kisvállalkozásokat. Mi már 30 éve családi vállalkozásként működtetjük wellness hotelünket, így teljes mellszélességgel tudunk kiállni emellett. Látogasson el egy-egy kézműves vásárra, nézzen szét a környéken, és vásároljon hazai, kézműves terméket, biztosan nagy sikert fog aratni, amellett, hogy támogatja a helyi értékeket, vállalkozásokat!

 

#3: Dolgozzon meg az ajándékért, aki kapja!

Egyesek szerint azokat a dolgokat tudjuk legjobban értékelni, amikért magunknak kell megdolgozni, lehet az ajándéknak is nagyobb lesz a becsülete, ha nem csak úgy kapják, hanem meg kell értük dolgozni? Mire gondolunk pontosan? Napjainkban szintén nagy sikere van a különböző csináld magad workshopoknak, ahol a résztvevők megtanulhatják bizonyos dolgok készítésének módját, és maguk készíthetnek el különböző dolgokat. Vannak főzős workshopok, amik kifejezetten valamilyen különleges ételre, vagy süteményre specializálódtak, vannak festős, rajzolós foglalkozások, és barkácsolósak is, így biztosan Ön is talál majd testhezállót!

 

#4: Ajándékozzon tudást!

Minden könyv hozzánk ad valamit, így egy jó kis olvasmánnyal sem lehet nagyon mellé lőni. Ne feltétlenül a karácsonyi díszkiadások közül válogasson, inkább gondolja át, hogy minek is örülne a másik fél, mire van most szüksége. Bizonyos élethelyzetben jól jöhetnek önfejlesztő könyvek, néha a szépirodalom a legjobb választás, de a szakmai könyvek között is érdemes lehet keresgélni. Ha valami igazán különleges kívánsága van, akkor pedig érdemes betérni egy antikváriumba!

 

#5: Készítsen valamit!

Akárhogyan is legyen, az egyedi, kézzel készült ajándékok sosem mennek ki a divatból. Szerencsére az interneten a különböző fórumokon rengeteg ötletet, leírást, és inspirációt lehet találni, és bizony vannak köztük olyanok is, amikhez nem kell nagyon sok kézügyesség, sem sok tapasztalat, vagy bármilyen előképzettség, így bátran Ön is belevághat!  

Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!