Logo
kep

Privát rendezvényhelyszín

Miért is ne találkozhatna újra rég nem látott barátaival, családtagjaival vagy osztálytársaival egy olyan helyen, ahol nem csak a meseszép régi emlékeket idézhetik fel, de csodás új, közös élményeket is szerezhetnek?

Privát rendezvényhelyszín

Privát rendezvényhelyszín Visegrádon

Nem csupán az üzleti alkalmak és tréningek érdemelnek tökéletes helyszínt, hiszen a meghitt, privát események is éppen olyan fontosak. A Hotel Honti Visegrád központi részén, a 11-es főút mentén várja Vendégeit, a szállodában megszállva a Dunakanyar, a történelmi város és a Fellegvár is könnyedén felfedezhető. Töltsenek el néhány felejthetetlen napot nálunk, kérjék ajánlatunkat privát esemény megszervezésére az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Szobafoglalás

Árkalkulációért és online foglalásért kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Rendezvény típusa, megjegyzés

 

Privát rendezvényhelyszín, ahol közös élmények születnek

Visegrád, a térség szépségei és hotelünk szolgáltatásai gondoskodnak arról, hogy valóban minőségi időt tölthessenek együtt. Rendezvénytermeink kisebb és nagyobb társaságok számára is ideálisak, felszereltségüknek köszönhetően akár az egykori, talán már feledésbe merült fotókat is kivetíthetik.

 

Termeink felszereltsége:

  • projector
  • flipchart
  • vetítővászon, állvány
  • hangosítás
  • televízió
  • WIFI
  • légkondícionáló

 

A Hotel Honti szállástípusainak köszönhetően lefoglalhatják akár a teljes, különálló Honti Panziót, vagy választhatnak a Honti Apartmanok közül, de privát rendezvényekhez a Honti Harangvirág Apartmanház is kiváló lehetőségeket kínál. Még több információért kattintson az alábbi gombra!

 

Szállástípusok

 

Privát rendezvényhelyszín wellnessel

Mindegy, hogy odakint hull a hó, vagy süt a Nap, wellness részlegünk gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról. Több mint 300 négyzetméteres belső wellness részlegünkben úszómedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, szaunák, gőz- és sókamra várja Vendégeinket, kültéri medencénkből és napozóteraszunkról pedig csodás kilátás nyílik a Fellegvárra.

Logo
Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS