Logo
kep

Programlehetőségek igazi kalandvágyóknak: erre vegyük az irányt Visegrádon!

Mindegy, hogy energiájuktól túlfűtött gyerkőcökkel, vagy kalandvágyó baráti társaságunkkal indulunk útnak, ezekben az adrenalindús programokban biztosan nem fogunk csalódni!

Programlehetőségek igazi kalandvágyóknak: erre vegyük az irányt Visegrádon!

Canopy drótkötélpálya

Costa Rica Monteverde Cloud Forest Nemzeti Parkjában nyílt meg az első Canopy pálya, amelynek célja eredetileg az esőerdő kutatása volt. A visegrádi pálya hazánk első Canopy pályája. Igazi adrenalin fokozó, szabadságot adó érzés száguldani a lombok felett. Nagyszerű panoráma tárul itt a szemünk elé a Fellegvártól a Dunakanyar szépséges hegyeiig. Az ide látogatók 3-10 fős csoportokban teszik meg az 1 órás utat a különféle sebességeket elérő, különféle hosszúságú pályákon.

 

Nagyvillám Kalandpark

A park a Canopy pálya szomszédságában, a bob mellett, csodás természeti környezetben várja a kalandvágyó látogatókat. Három különböző nehézségi szint közül választhatunk a pályákon, amiket 44 különféle akadály került beépítésre. Remek program kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

 

Nagyvillám bobpálya

Nagyszerű program minden korosztály számára! A Nagyvillám-kilátó mellett 3 bobpálya kanyarog a hegyoldalban. A hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal várnak kicsiket nagyokat egyaránt. A lesikló pálya középső kanyarjaiból kitűnő rálátás nyílik a közeli Fellegvárra.

 

Visegrád Gokart és Kalandpark

Több mint egy évtizede nyitotta meg kapuit Visegrád szabadtéri szenzációja, a Gokart és Kalandpark! Számos különleges sportolási lehetőség mellett sörsátor és kivetítő várja a kicsiket és nagyokat!

 

SUP túra a Dunán

A várost egy ezidáig ismeretlen szemszögből fedezhetik fel a SUP túrára érkezők. Azok, akik túl extrémnek ítélik a SUP deszkákat, kenuval csatlakozhatnak a túrához. A 3-4 személyes kenukkal a család minden tagja a túrával tarthat. Heti több alkalommal szervezik őket, 2, maximum 3 órát töltenek a vízen a résztvevők, a folyó irányával megegyezően haladva Dunabogdányig. Onnan mikrobusszal jutnak vissza a látogatók a túra kiinduló pontjához.

 

Elérhetőségek:

Weboldal: outdoormaffia.com, 
E-mail: outdoormaffia@gmail.com, 
Telefon:  +36 20 661 7974

Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!