Logo
kep

Valentin napi ötletek, amiket a korlátozások ellenére is megvalósíthattok

Idén az igazán hamisítatlan Valentin napi programokat sajnos elfelejthetjük. Nem tudjuk meglátogatni a kedvenc éttermünket, sem beülni egy klassz filmre. Nem tudunk elmenni táncolni, nem tudunk – vagy legalábbis igen nehezen – felejthetetlen meglepetés programot szervezni a párunknak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne gondolhatnánk egymásra ezen a napon, és ne tölthetnénk el néhány kellemes órát kettesben, csak egymásra figyelve. Ehhez hoztunk most néhány tanácsot!

Valentin napi ötletek, amiket a korlátozások ellenére is megvalósíthattok

Friss levegő, szép tájak

Valentin nap idén vasárnapra esik, így tehát keresve sem találhatnánk jobb apropót egy kellemes sétához, vagy egy igazi, kihívásokkal teli túrához a tapasztaltabbak esetében. Kis hazánk számtalan gyönyörű tájat tartogat számunkra, itt az idő, hogy felfedezzük őket! Egy kis andalgás a Duna-parton, romantikus kutyasétáltatás a közeli erdőben, vagy egy ismert, de kevésbé zsúfolt természeti látványosság felkeresése is nagyszerű Valentin napi program lehet, ha azt a párunkkal, kettesben tesszük.

Izgalmakkal teli játékok

Sokan odáig vannak a különféle társasjátékokért, és bevalljuk, mi is ebbe a csoportba tartozunk. Rengeteg izgalmas, ketten is játszható társasjátékot találhatunk, amik gondoskodnak az egész estés, igazán szórakoztató közös programról. Ha van rá lehetőségünk, próbáljunk ki többféle játékot is! 

 

Közös vacsora otthon

Egy kellemes közös vacsora szívünk választottjával mindig szívmelengető emlék. Miért ne szervezhetnénk egy igazán klasszikus, romantikus vacsorát kettesben otthon, megelevenítve egy romantikus éttermi étkezés hangulatát? Már a főzés is nagyszerű élmény lehet, ha ketten állítjátok össze a fogásokat. Öltözzetek fel csinosan, elegánsan, terítsetek meg a legszebb készletekkel, és élvezzétek a finom falatokat együtt, kettesben! Egy finom bor sem hiányozhat az asztalról!

 

Síelés kilátással a Dunára és a Fellegvárra

A visegrádi Nagyvillám Sípálya most is nyitott kapukkal várja a téli sportok szerelmeseit, és kínál kiváló Valentin napi programot napjaink különösen nehéz helyzetében is. A lankás lejtőiről mesebeli kilátás nyílik a Dunára és Fellegvárra is. Ha éppen gazdasági, üzleti vagy oktatási (akár síoktatási) céllal keresnétek fel Visegrádot éppen Valentin nap környékén, és több napot is elidőznétek az ország egyik legapróbb, de leghangulatosabb városában, csodás, modern és hangulatos apartmanjaink várnak titeket! Még több információért kattints az alábbi gombra!

 

Kiadó apartmanok

 

Spa élmények otthon

Ki ne örülne egy forró, illatos fürdőnek? Teremtsetek spa élményeket otthonra, bontsátok ki a rég óta őrizgetett fürdőbombát, gyújtsátok meg a gyertyát, amit eddig különleges alkalmakra tartogattatok! Adjátok át magatokat a kikapcsolódásnak és feltöltődésnek!

Oldalak
Kapcsolat

Cím: 2025 Visegrád, Duna-parti út 9. (Visegrád, 11-es főút, 43-as km-kő)

Telefon: +36-26-KATTINTS

E-mail: KATTINTS

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!